Víte, co to je Ume ocet? Jaký je rozdíl mezi bílou a tmavou pohankou? Je lepší mechanicky nebo termicky loupaná? K čemu jsou dobré deaktivované kvasinky? A zda to dětem chutná? Odpovědi na tyto otázky měli možnost se dozvědět účastnici semináře na téma Skutečně zdravá škola, který se konal 30. března ve školní jídelně v Žamberku. Tento seminář byl pořádán ve spolupráci s organizací Skutečně zdravá škola.
Jsme moc rádi, že seminář byl velmi hojně obsazen a doufáme, že si účastníci odnesli jen pozitivní pocity.
- "Tož dobré."
- "Zajímavé, obohacující."
- "V celku dobrý, hlavně praktická část."
- "Úspěch, splnil mé očekávání."
- "Představení programu."
- "Výborná byla ochutnávka."
- "Zajímavé seznámení s konceptem Skutečně zdravá škola."
- "Děkuji, velmi přínosný, měli by ho absolvovat i rodiče i zaměstnanci."
Tiskovou zprávu, kterou vydala Skutečné zdravá škola naleznete zde.
Chtěli bychom poděkovat paní Ing. Haně Murphy a paní Mgr. Olze Chlápkové za vedení semináře, panu Prim. PharmDr. Jiřímu Skalickému, Ph. D. za návštěvu a paní Martě Kacálkové za poskytnutí prostor pro konání semináře.
Přidat nový komentář