Místní akční plán vzdělávání pro území ve správním obvodu obcí s rozšířenou působností Ústí nad Orlicí a Česká Třebová; Žamberk a Králíky.

Co se událo

Co se událo - jak se dařilo - co vzniklo

Praktický seminář na téma Luštěniny

Praktický seminář na téma Luštěniny

Společně s lektorkami paní Olgou Chlápkovou a paní Hanou Murphy ze Skutečně zdravé školy jsme ve Školní jídelně v Žamberku uspořádali praktický seminář na téma Luštěniny. Cílem semináře bylo ukázat, že i ve školních jídelnách lze vařit z luštěnin chutně, zdravě a levně. V úvodu byly účastnice seznámeny s programem Skutečně zdravá škola. Paní Chlápková předvedla recepty jako Cizrna na paprice, Fazolové brownies či Řeckou čočkovou polévku.

Seminář byl určen pro vedoucí a kuchařky školních jídelen a jsme rádi za pozitivní reakce. V rámci evaluačních dotazníků se objevují tyto ohlasy:

  • "Úžasný." 
  • "Inspirativní a využitelné v praxi."
  • "Zajímavý, obohacující."
  • "Bylo to super bio vaření."
  • "Skvělý seminář plný zajímavých a užitečných informací, doporučuji všem"

Více informací o programu Skutečně zdravá škola, můžete nalézt zde: www.skutecnezdravaskola.cz

Tiskovou zprávu, kterou vydala Skutečně zdravá škola, můžete nalézt zde.

Chtěli bychom poděkovat paní Mgr. Olze Chlápkové a paní Ing. Haně Murphy ze Skutečně zdravé školy, z.s. za vedení praktického semináře a paní Martě Kacálkové ze Školní jídelny Žamberk za poskytnutí prostor.

Fotogalerie

Seminář na téma Luštěniny 18.5.2017

Přírodní zahrada - výroba hmyzích domečků - ZŠ a MŠ Libchavy

Přidat nový komentář